«І виставу подивитися і від корони щепитися»: у Рівному центр вакцинації відкрили у театрі (ФОТО)

Чому прийняли таке рішення та що думають рівняни?

У Рівному центр вакцинації відкрили в облмуздрамтеатрі. Тож тепер там не тільки вистави зцілюватимуть рівнян, а й медики, які відсьогодні щеплюють всіх охочих від коронавірусу.

Це вже 5 центр вакцинації на Рівненщині. Щеплюють людей прямісінько на центральному вході у театрі. Від самого ранку під стінами будівлі утворилася чимала «жива черга» з бажаючих.

Чому театр?

Таке місце обрала міська влада Рівного. Свій вибір пояснюють тим, що дістатися до центральної частини міста буде всім зручно.

— Центр це зручно завжди в сім. Для рівненського району зручніше щоб центр працював у Рівному, ми зійшлися на тому, що локально він має бути у місті.

 

Заступник мера та міське управління охорони здоров'я прийняли саме таке рішення,- зауважила координаторка вакцинації на Рівненщині Олена Гандзюк.

Що думають рівняни?

Щодо місця вакцинації то думки охочих щепитися розділилися. Частина вважаєш що такі процедури мають відбуватися у медичних установах, інші ж відносяться нейтрально, мовляв, у сусідніх країнах щеплювали у торгових центрах.

До речі, у нас такий варіант теж розгадали тож не виключено що наступний центр вакцинації розташують  в одному з ТРЦ Рівного. Про це повідомила координаторка вакцинації на Рівненщині Олена Гандзюк.

На вакцинацію заходимо через центральний вхід. Щеплення здійснюють просто в холі Театру

Як відреагували у театрі?

Там зізнаються що така ситуація є трохи стресовою для них, втім якщо місто потребує, то чому б і ні. Тим більше нині театр у відпустці, до робочого режиму повернеться у серпні.

— Ми не звикли до того, що такі події тут відбуваються, але ця будівля належить рівнянам.

 

Це не приватна власність директора театру чи акторів.

 

Виникає потреба і ми відкриті до цього, - запевнила речниця рівненського облмуздрамтеатру Ірена Боровець.

Щепитися у театрі можна з 9-ї до 17-ї години вакцинами Pfizer та CoronaVac або Moderna. Зробити це можна, ставши у «живу чергу» або попередньо записавшись у сімейного лікаря. Працюватиме центр щоденно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень