І вирок не налякав: гінеколога вдруге піймали на сутенерстві (ФОТО/ВІДЕО)

«Важка форма діабету могла знову змусити зайнятися сутенерством» (с)

Повторно на організації секс-послуг піймали лікаря у Луцьку. Медик за відсоток шукав клієнтів для повій і навіть бронював номери в готелях.

Лікар уже отримав за «полуничку» вирок, але судимість його не злякала.

Гінеколога затримали під час отримання грошей від клієнта. За любовні втіхи брав півтори тисячі гривень. 30% суми залишав собі. Затриманий, як виявилося, лікар.

І вже не вперше 53-річний Василь Стефанюк — колишній гінеколог пологового будинку Луцька — потрапляє у скандал. На сутенерстві його піймали пів року тому.

Слідчі довели 9 епізодів інтимних послуг, але чоловік до в’язниці не сів. Уклав угоду з прокурором, йому присудили 5 років умовно з іспитовим терміном. Три роки дали медику для виправлення. Але не втримався і взявся за старе — клієнтам пропонував послуги десятка жінок легкої поведінки.

Частково залучав нових і молодих дівчат до заняття проституцією, — додав керівник міграційної поліції ГУНП у Волинській області Олександр Зотько.

Луцький міськрайонний суд відправив гінеколога під нічний домашній арешт.

Важка форма діабету — те, що могло знову змусити лікаря зайнятися сутенерством, - припускають колеги.

Останнє місце роботи гінеколога — Цуманська районна лікарня.

У закладі попрацював лише місяць і після скандалу звільнився. Досвідченому спеціалісту тут раділи, бо райлікарні важко знайти таких фахівців. Жодних нарікань до роботи не мали:

Зауважень не мали ніяких. Він звільнився, я сьогодні підписала указ. Мені навіть ніхто нічого не сказав. Я спитала, чому? Бо ж так недовго попрацював, — додала в.о директора Цуманської районної лікарні Наталія Кобилан.

За повернення в інтимний бізнес гінекологу загрожує від 5 до 7 років в’язниці.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень