І ніщо не розлучить нас: 6 пар українського шоубізу, які попри відстань, хвороби, ревнощі та славу досі разом (ФОТО)

Справжнє кохання існує!

Сьогодні усі закохані відзначають День Святого Валентина. Радіо Трек пропонує вам переглянути підбірку відомих пар шоубізнесу, які попри виклики популярності змогли зберегти свою любов і показують гарний приклад.

Катерина Тишкевич і Валентин Томусяк

Через хворобу Катерини Тишкевич українці мали змогу спостерігати, як чоловік акторки – актор Валентин Томусяк, переживає та турбується про свою кохану. Нещодавно пара відсвяткувала п’ятиріччя свого шлюбу.

Тимур та Інна Мірошниченки

Познайомилась пара на корпоративі у 2017 році, а у 2023 вже здобули звання «Родина року».

Зараз сім’я Мірошниченків виховує двох своїх дітей. Та наприкінці червня минулого року Тимур та Інна офіційно стали багатодітними батьками, усиновивши хлопчика, на ім'я Марсель.

Григорій і Христина Решетніки 

Ця пара у шлюбі вже 13 років. Вони є батьками трьох хлопчиків: Дмитра, Івана та Олександра. Сім’я Решетніків часто ділиться своїми фото, відео та історіями про виховання дітей у соцмережах. Також вони, як і сім’я Мірошиченків, думають про всиновлення дитини.

Джамала і Бекір Сулейманов

Їх історія почалась на фестивалі. Перший крок у стосунках зробила Джамала. Вона покликала Бекіра на побачення, на якому вони добре провели час, але через примху долі втратили зв’язок. Зустрілися закохані наступного разу випадково, але тоді вже ініціатива була за чоловіком. 

Подружжя виховує двох хлопчиків і зараз чекають на ще одну дитину.

Григорій Бакланов і Анастасія Цимбалару

Григорій Бакланов відомий своєю роллю Лавріна у серіалі «Спіймай Кайдаша», а Анастасія Цимбалару відома роллю Ніни Нікітіной у серіалі «Довга дорога до щастя».

Пара одружилася ще до 24 лютого 2022 року. Початок війни змінив їхні плани та змусив подружжя переїхати до батьків, щоб заощадити кошти. Але фінансові труднощі молодят не лякають.

Олена і Тарас Тополя

Вони - одна з найміцніших пар українського шоубізнесу. Досить довгий час Олена і Тарас переживали розлуку. Співачка була певний час у США, а він служив у ЗСУ парамедиком.

Вже після возз’єднання сім’ї співак дізнався, що кохана його ревнувала, але зрештою у закоханих все налагодилось.

Джерело: obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень