«Хворіти не страшно, вчитись престижно, їздити безпечно», - голова Рівненської ОДА 

Про результати «Великого будівництва» 

234 кілометри доріг, 15 об’єктів інфраструктури та  10 активних парків з'явились на Рівненщині торік. Все це в рамках президентської ініціативи «Велике будівництво».

Віталій Коваль - голова Рівненської ОДА. Джерело - Голос України.
Віталій Коваль - голова Рівненської ОДА. Джерело - Голос України.

Мешканці краю отримали якісні медичні послуги, комфортний освітній простір, спортивну інфраструктуру та безпечний доїзд до важливих соціальних об’єктів, заявив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль:

- Завдяки президентській програмі жителі області отримали якісні медичні послуги, комфортний освітній простір, доступ до сучасної спортивної інфраструктури.

 

 І що важливо безпечний доїзд до важливих соціальних об’єктів.  Друзі, «Велике будівництво» – це не лише про будівництво.

 

Це про те, що хворіти не страшно, вчитись престижно, їздити безпечно, а жити здорово.

 

Ми будуємо рекордні кілометри доріг. Ми завершуємо довгобуди, які несуть пряму користь для людей.

 

«Велике будівництво» змінює Рівненщину на краще.

Тож за підрахунками РОДА, торік державним коштом вдалось реконструювати 4 приймальні відділення в Рівному, Сарнах, Березному та Рокитному.

«З нуля» звести 4 амбулаторії у Сарненському та Вараському районах, реконструювати дитсадок у Горбакові та удосконалити приміщення обласної бібліотеки в Рівному та обласного госпіталю ветеранів війни в Клевані.  

Також торік збудували басейн у Дубні та спортзал у Здолбунові.  У Рівному спорудили найбільший в області флагшток та добудували пожежне депо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень