Хусейновичу дозволили приватизувати комунальне приміщення у центрі Рівного (ФОТО)

«За» проголосував 31 депутат

Міська влада дозволила приватизувати комунальне приміщення у центрі Рівного.

Відповідне рішення вчора під час сесії підтримали депутати Рівнеради.

Йдеться про нежитлове приміщення за адресою Соборна, 106 - на розі з вулицею Симона Петлюри. Його площа - понад 200 квадратних метрів.

Раніше Радіо Трек уже повідомляло, що підприємець Юрій Мухомеджанов досить давно орендує цей підвал.

У його ремонт, щоб отримати право на викуп, підприємець вклав, згідно з проектом рішення міськради, майже 50 тисяч гривень, що становить 28% відновної вартості.

А згідно із законодавством, право на викуп надається за умови виконання 25% ремонтних робіт. Тобто, виходить, що вся вартість підвалу майже 180 тисяч гривень.

Втім, як пояснила Радіо Трек начальник міського управління комунальною власністю Наталія Поліщук, остаточну вартість ще не визначили, міська рада поки лише дала згоду на викуп:

Закон «Про приватизацію невеликих державних підприємств, малу приватизацію» визначає послідовність робіт з продажу об’єктів нерухомості (приватизації), які є у комунальній власності. От ми отримаємо рішення, після цього оголосимо конкурс з відбору експертів. Після цього експерти нам подадуть прорецензований звіт про оцінку, і лише тоді ми матимемо ринкову ціну за якою буде відчужений цей об’єкт.

Як ми повідомляли раніше, за словами Наталії Поліщук, приміщення, яке хоче викупити Юрій Мухомеджанов, не таке й принадне, як видається.

Це підвал, який постійно підтоплює вода.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень