Хуліганство чи помста: у Рівному розбили вікна в офісі «Європейської солідарності»

Партія пов’язує це з демонтажем незаконного навісу у центрі міста

«Європейська Солідарність» у Рівному повідомила, що невідомі розбили вікна в офісі їхнього приміщення, що на Соборній.  

У партії переконані, що це відповідь на принципову позицію депутатів, щодо неприпустимості появи у місті незаконних споруд. Йдеться, зокрема, про навіс поблизу одного з кафе на вул. Соборній. Під час виконкому цього тижня це питання обговорювали та встановили, що власник приміщення не має дозволів на зведення навісу поблизу кафе. Тож його вирішили демонтувати.  

- Так зараз виглядає вітрина міського офісу Європейської Солідарності. Ми не знаємо зараз, що саме сталося і хто це зробив. З'ясовувати це буде поліція.

 

Але причинно-наслідковий зв'язок дуже очевидний: останні два дні напружена ситуація з демонтажем незаконно зведеної добудови на одній з центральних вулиць міста.

 

Депутати Рівнеради долучилися до того, щоб добудова, яка зроблена без будь-яких дозволів та документів, була демонтована. Маємо всі підстави пов'язувати цей процес і як його наслідок (імовірно, лише перше попередження) - розбитий офіс, - йдеться у повідомлені на сторінці ЄС.

У поліції Рівного факт розбитого вікна зареєстрували.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що невідома особа каменем розбила віконне скло приміщення громадської приймальні народного депутата України.

 

Жодних інших протиправних дій, зокрема і щодо заволодіння майном, вчинено не було, - йдеться у повідомленні.

За результатами зібраної слідової інформації поліцейські проводять першочергові процесуальні дії з метою встановлення осіб, причетних до вчиненого кримінального проступку.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень