Хто з кандидатів у мери Рівного найбільше заплатив за рекламу?

Йдеться про рекламу на обласному телебаченні

Спеціалісти «КВУ» промоніторили марковану передвиборчу рекламу на трьох місцевих телеканалах у прайм-тайм з 19 до 22 години. Детальну її тривалість оприлюднив керівник інформаційного відділу КВУ Святослав Дубов:

– Лідером за сумарною кількістю часу на трьох телеканалах став Дмитро Якимець. Його кількість 17 500 секунд. На другому місті Олександр Лащук - 11 229 секунд. Третім став Володимир Хомко - 9 555 секунд. Четверте місце зайняв Олексій Бучинський - 5 217 секунд. П'ятий Олексій Муляренко - 5 033 секунди. І шостий - Григорій Зарічнюк, всього 156 секунд.

Святослав Дубов зазначив, що під час моніторингу чимало інформації як політична реклама не маркувалося.

Приблизна вартість однієї секунди у прайм-тайм на місцевих телеканалах становить близько семи гривень. Оскільки телеканали не надали інформацію про вартість політичної реклами, то точну суму, яку виклали кандидати, встановити важко. Зокрема, це стосується сюжетів у новинах.

Крім того, спеціалісти «КВУ» розповіли, що під час цьогорічних місцевих виборів реалізовувався пілотний проект, який передбачав проведення моніторингу фінансування виборчих кампаній і лише 6 з 11 кандидатів у мери відкривали такі фонди. До слова, пізніше лише 4 кандидати, які відкрили рахунки, подали свої звіти вчасно - Володимир Хомко, Дмитро Якимець, Олексій Муляренко та Зураб Кантарія.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень