Назвали винних у руйнуванні Народного дому у Рівному

У Народному домі на вулиці Симона Петлюри, 1, у якому розташовані офіси політичних партій, нардепів та громадських організацій, відремонтували дах. Чому не ремонтують приміщення всередині і хто у цьому винен?

Як ми писали, у даху Народного дому були діри в людський зріст. Втім, як повідомила начальник міського управління комунальною власністю Наталія Поліщук, станом на сьогодні дах уже відремонтували, про що в управління надійшла відповідна документація. Чи якісний ремонт - ще мають перевірити.

Хто ремонтував дах і чи ремонтуватимуть приміщення Народного дому всередині - розповідає начальник міського управління комунальною власністю Наталія Поліщук

Сесія виділила кошти на ремонт покрівлі. Бо покрівля була зруйнована внаслідок пожежі. Ті видатки нам були виділені сесійно. І ми уклали договір на ремонт. А приміщення, які передаються в оренду, в кожному договорі передбачено, що орендар несе відповідальність за стан приміщення, які бере в оренду, поточний, капітальний ремонти проводяться за рахунок користувача і орендаря.

Так само, пояснила Наталія Поліщук, між орендарями пропорційно до площ орендованих кімнат розподілені всі місця загального користування: коридори, туалети. На питання, чому їх орендарі не ремонтують, Наталія Поліщук відповідає так:

Бо не хочуть. Бо їм легше говорити, що хтось повинен це зробити.   

Втім, змусити робити час від часу ремонти орендарів у міському управлінні комунальної власності не можуть. Адже, за словами Наталії Поліщук, терміни, через які повинні виконувати ремонти приміщень, не прописані в угодах з орендарями. Тож вони на власний розсуд вирішують, коли потрібен їм ремонт, і чи його робити. Так само в угодах не передбачені вимоги до ремонтів.

Змусити робити євроремонти ми їх не можемо. Якщо їх влаштовує той стан приміщень, який є, то ми нічого зробити не можемо.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень