Хто відновить пошкоджене BMW футбольне поле – розповів голова громади (ФОТО)

Спершу тут мають оцінити збитки

Фото прес-служби обласного управління ДСНС

Шпанівська об’єднана територіальна громада, до складу якої входить село Барамаки, вимагатиме у водія BMW відновити футбольне поле, пошкоджене ним напередодні.

Ось так поле виглядає сьогодні вдень

Завтра ОТГ має оцінити збитки. Про це «Радіо Трек» повідомив голова Шпанівської громади Микола Столярчук. За його словами, покриття поля таки серйозно пошкоджене.

Ось так поле виглядає сьогодні вдень

- На стадіоні тренується багато місцевих команд. Невдовзі ми планували його обгородити, облаштувати вбиральню. На водія автомобіля, який цієї ночі влаштував перегони та загорівся, поліція склала відповідні протоколи. Відновити футбольне поле будемо вимагати у винуватця. Якщо відмовиться добровільно, подамо позов до суду, — зазначив голова ОТГ.

Ось так поле виглядає сьогодні вдень

Нагадаємо, напередодні 21-річний водій BMW п’яним і без документів вирішив поїздити на футбольному полі. У результаті, його авто загорілося. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень