Хто скидає львівське сміття на Рівненщині? «Копи» затримали можливого підозрюваного

Чоловік стверджує, що долав понад 2 тисячі кілометрів за 2 дні

Близько сьомої години ранку, 13 травня, у селі Привільне працівники сектору превенції Дубенського ВП затримали автомобіль «MAN», водій якого може бути причетним до злочину проти довкілля.

У селі М’ятин 11 травня селяни виявили сміття, ймовірно, львівського походження. Того ж дня, по обіді поблизу села Верба виявили ще чотири купи відходів. За цими фактами у поліції розпочали досудове розслідування.

Правоохоронці розпочали «полювання» на зловмисників, які забруднюють околиці Рівненської області. Працівники поліції превентивної діяльності спільно із патрульними поліцейськими, які несуть службу на стаціонарних постах поліції, відстежували рух вантажівок, які рухалися територією Рівненської області. Відтак запідозрили автомобіль, який за документами мав курсувати до Запоріжжя, однак тричі за два дні прямував із Львова в напрямку Рівного.

Водій вантажівки, 39-річний житель столиці, свою причетність до відвантаження сміття на території Рівненщини заперечує і відмовляється пояснювати, яким чином зумів подолати понад дві тисячі кілометрів за два дні.

У ході розслідування відкритого кримінального провадження слідчі звернулися до суду з клопотанням про арешт на автомобіль та причіп, заповнений побутовими відходами.

Слідчі дії тривають. Поліцейські з’ясовують усі обставини та осіб, причетних до вчиненого кримінального правопорушення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень