Хто найкращий пішохідний турист в Україні - визначили на Рівненщині (ФОТО)

Із трьох сотень учасників

23 липня, в Острозі підвели підсумки 47 Чемпіонату України з пішохідного туризму. Про це повідомляє Управління молоді та спорту Рівненської ОДА.

Нагадаємо, впродовж п’яти днів поблизу с. Теремне, що на Острожчині, змагалися близько 300 юніорів із 21 області у туристичній майстерності.

Учасники проходили випробування – «Смуга перешкод» та «Крос-похід». Спортсмени доводили першість у кожному з випробувань окремо, оскільки змагання проходили за командним та особистісним заліком одночасно. Оголошував трійку переможців директор Українського Державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Сергій Неділько.

Вправність, витривалість та силу духу продемонстрували всі учасники спортивних змагань. Крім того, команди мали змогу поділитись кращим досвідом проведення літніх масових заходів та походів з учнівською молоддю, випробувати свою туристську майстерність на крутих схилах лісового масиву та, звичайно, відкрити для себе історичне минуле Волинських Афін.

В результаті перше місце здобула збірна команда з Хмельниччини, друге – з Вінниччини, третє – з Херсонщини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень