Хто найкращий пішохідний турист в Україні - визначили на Рівненщині (ФОТО)

Із трьох сотень учасників

23 липня, в Острозі підвели підсумки 47 Чемпіонату України з пішохідного туризму. Про це повідомляє Управління молоді та спорту Рівненської ОДА.

Нагадаємо, впродовж п’яти днів поблизу с. Теремне, що на Острожчині, змагалися близько 300 юніорів із 21 області у туристичній майстерності.

Учасники проходили випробування – «Смуга перешкод» та «Крос-похід». Спортсмени доводили першість у кожному з випробувань окремо, оскільки змагання проходили за командним та особистісним заліком одночасно. Оголошував трійку переможців директор Українського Державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Сергій Неділько.

Вправність, витривалість та силу духу продемонстрували всі учасники спортивних змагань. Крім того, команди мали змогу поділитись кращим досвідом проведення літніх масових заходів та походів з учнівською молоддю, випробувати свою туристську майстерність на крутих схилах лісового масиву та, звичайно, відкрити для себе історичне минуле Волинських Афін.

В результаті перше місце здобула збірна команда з Хмельниччини, друге – з Вінниччини, третє – з Херсонщини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень