Хто найбагатший міністр і депутат в Україні

Добре знайомі нам люди

Згідно з поданою декларацією, найбагатшим депутатом Верховної Ради є Петро Порошенко, пише РБК.

За минулий рік Порошенко заробив 773 млн гривень

П'ятий президент України є найбагатшим народним депутатом парламенту. Він задекларував грошових активів на загальну суму 1,8 млрд гривень.

У цю суму ввійшла компенсація від британської держкорпорації ВВС у розмірі 6,2 млн гривень. Представник групи «Довіра» Максим Єфімов також задекларував значну суму, 756 млн гривень.

Також у п'ятірці лідерів по коштах депутати "Опозиційної платформи - За життя" Григорій Суркіс (516 млн гривень) і Тарас Козак (244 млн гривень).

Тепер до Кабінету міністрів України. Як пише «РБК»: 

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков є найбагатшим серед усіх членів Кабінету міністрів. Він задекларував близько 71 млн гривень.

Таким чином Авакову вдалося накопичити найбільший капітал, однак від нього не сильно відстає міністр економіки Ігор Петрашко, у якого задекларовані активи на 53 млн гривень.

Далі по списку йде віцепрем'єр-міністр Олексій Резніков - 42 млн гривень, міністр охорони здоров'я Максим Степанов - 29 млн гривень та міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов - 27 млн гривень.

Однак згідно з даними декларації в Арсена Авакова наразі є 1,8 млн гривень готівки, що не є найвищим показником. Найбільше фінансів на руках у Петрашка і Чернишова - близько 14 млн гривень.

За наявністю автівок перше місце займає Резніков, у якого їх 7. Також у трійці лідерів за кількістю авто є Чернишов та Степанов - по чотири. У трьох міністрів (Арсена Авакова, Дмитра Кулеби та Вадима Пристайка) машин немає зовсім.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень