Багато грошей в травні 2020 чекає всього 2-х знаків зодіаку

Чого не варто чекати від травня

Гроші в гороскопі описує Венера. А вона в травні знаходиться в дуже невигідному становищі.

Весь місяць у неї тримається квадрат з Нептуном, а в середині травня вона ще й стає ретроградною.

Нам буде важко зрозуміти, які речі нам дійсно подобаються і на що варто витрачати гроші. Можна абсолютно зачарувати якоюсь річчю, яка виявиться зовсім не потрібною і не цікавою, як тільки квадрат Венера-Нептун розпадеться.
 

Можна витрачати або вкладати кудись гроші, несамовито, навіть з фанатизмом, щоб в результаті виявити, що ви витрачали їх даремно. Так що з покупками в травні розумніше за все буде почекати.

Це, в першу чергу, стосується Близнюків, Тельців і Скорпіонів.

Якщо вони будуть стурбовані приростом свого матеріального майна, то придбають не те, що хотілося б, переплатять або взагалі не зможуть знайти потрібної речі.

З грошима у них теж буде складно: гроші, начебто, і є, а ніби і немає – повна плутанина в фінансовому становищі.
 

Однозначно можна сказати одне: бідувати ці знаки не будуть, але коштів на те, щоб жити, не думаючи про гроші, буде не вистачати.

Всі інші знаки, хто хоче легкого прибутку, теж чекає розчарування. Задарма або задешево нічого, крім плутанини і ілюзій, не буде. А ось працювати і заробляти своєю працею Венера не завадить!

Ось знаки, які в травні будуть добре заробляти

ОВНИ

Вони будуть щасливі в заробітку до 20 травня, поки на їх заробіток буде впливати Сонце. Дохід будуть приносити, в першу чергу, роботи творчі, в яких важлива індивідуальність. Але і на інших роботах будуть корисні самостійність і ініціатива.

Овни будуть заробляти, нікого не чекаючи, і ні з ким не радячись.


У них часто будуть складатися найяскравіші ситуації, що стосуються грошей. І хоча Уран в їх символічному 2 Будинку буде час від часу зривати їх плани і приносити несподіванки, в цілому він не завадить їм заробляти.

Овнам слід звернути увагу на такі дати: 4-5 травня – з’єднання Сонця з Меркурієм. Потрібна фінансова інформація буде сама приходити до Овнів. Все, що Овнам потрібно, – це уважно прислухатися і придивлятися до того, що відбувається навколо.

15 травня – трин Сонця з Плутоном дасть велику удачу завдяки якимось глобальним подіям, дохід від того, що Овни вдало «потрапили в потік». 17 травня – трин Сонця з Юпітером додасть грандіозності тому, що Овни роблять. У фінансових справах будуть супроводжувати удача і везіння.

ТЕЛЬЦІ

Ретроградна Венера в квадраті з Нептуном буде здорово заважати їм в покупках, придбання, у витратах на відпочинок і задоволення, в облаштуванні матеріальної сторони життя. А ось саме заробітку вона не завадить (хіба що зароблені гроші прийдуть із запізненням) – тут головними будуть Сонце і Меркурій. А вони дозволяють відмінно заробити!

Меркурій буде дуже сильний і забезпечить Тельцям багато корисної фінансової інформації та удачу в торгівлі, обміні, переговорах і посередництва.


А Сонце покаже, на що потрібно звертати увагу в першу чергу, і дасть успіх особистих ініціатив Тельців. Тельцям потрібно звернути увагу на ці дати: 12 травня – трин Меркурія з Сатурном протегує офіційним фінансовим документам і діловим зустрічам. 22 травня – Молодик за участю Сатурна.


З нього почнеться час стійкого і планомірного зростання доходів. Від Тельців найближчим часом будуть потрібні дисципліна, методичність, серйозне ставлення до грошей і концентрація на одній, найважливішій, справі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень