Чи будуть взимку двори будинків Рівного розчищені від снігу

Чимало мешканців міста не знають, хто цим має займатися, і ображаються на дорожні служби та міську владу

Хоча розчищенням від снігу і посипанням піском чи сіллю прибудинкових територій мають займатися ті, на чиєму обслуговуванні перебуває будинок. Скажімо, якщо у будинку створено об'єднання співвласників багатоквартирних будинків, то потурбуватися про прибирання двору від снігу має його керівник і, відповідно, заготувати також пісок, сіль чи відсів.

Детальніше розповідає міський голова Рівного Володимир Хомко:

У нас в місті вже півтисячі ОСББ. Прибирання прибудинкових територій – це справа власників квартир – тих, хто створював ОСББ.

 

Збирали збори, і це, до речі, минулу зиму з ними боролися, бо не всі це розуміють. Є прибудинкова територія. Її прибирання входить у квартирну плату. Тож там, де ЖКП, це робить ЖКП, де управлінська компанія, там управлінська компанія, де ОСББ – прибирає саме свою дворову територію.

 

Ми вивісимо, дам доручення Олексію Хмилецькому (заступник міського голови - Ред.), щоб на під’їздах було в разі поганого прибирання, телефон і квартира голови ОСББ. І в нас буде стукать.

 

А ось що стосується розчищення тротуарів міста та проїжджої частини, то, зауважив міський голова, якщо буде сильний снігопад, то, як і в інших містах України, у Рівному будуть проблеми. Бо з тією кількістю снігорозчищувальної техніки, що нині є, забезпечити ідеальну ситуацію на вулицях міст нереально. Тож, зробив висновок Володимир Хомко, краще, щоб наступна зима була м'якою.  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень