Хто з українців у 2023 році зможе отримати грошову допомогу від ЮНІСЕФ Спільно

Як зараз працює програма?

 

Програма грошової допомоги від ЮНІСЕФ Спільно — це додаткова підтримка багатодітних українських сімей, які постраждали від війни.

У 2022 році одноразову грошову допомогу по цій програмі отримали майже 200 тис. українських сімей. Розмір виплати у більшості родин становив 33 300 грн.

ЮНІСЕФ Спільно допомагає багатодітним сімʼям, які мають трьох та більше дітей до 18 років або принаймні одну дитину з інвалідністю до 18 років за умови, що ця родина не отримувала іншої міжнародної допомоги після 24 лютого 2022 року, – зазначили на гарячій лінії ЮНІСЕФ.

У рамках програми багатодітним сім’ям виплачується допомога в розмірі 2 200 грн раз на місяць, але не більше як на п’ятьох осіб. Виплати надходять впродовж трьох місяців.

Самостійна реєстрація на грошову допомогу Спільно від ЮНІСЕФ була відкрита між 31 березня та 14 серпня 2022 року. Сьогодні заявки на цю допомогу не приймаються! – додали в ЮНІСЕФ.

Бо реєстрація на програму грошової допомоги Спільно від ЮНІСЕФ була призупинена, 

Наразі фонд виплачує гроші тим родинам, які подали заявки до 14 серпня 2022 року! – підтвердили в ЮНІСЕФ.

Хоча ЮНІСЕФ вже припинили приймати нові заявки на виплати, українці, які вже подали заявки, все ж зможуть отримати гроші у 2023 році.

Річ у тім, що зараз організація займається перевіркою даних та заявок, надісланих українцями ще у 2022 році (тобто до призупинення прийому заявок).

Якщо ж ви подали заявку на допомогу від ЮНІСЕФ, але досі не отримали виплати, у 2023 році гроші мають вам зарахуватися на рахунок, який ви вказували під час реєстрації у програмі.

Зверніть увагу, що виплати надійдуть не всім українцям, які відправляли заявки, а лише тим, хто підходить під критерії отримувачів допомоги.

Джерело: «Факти» 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень