Хто справжня мама дитини? Результат вас здивує

Перевірте себе

Цей психологічний тест перевірить вашу інтуїцію та розкриє особливості характеру.

Просто розгляньте картинку та дайте відповідь на питання: Хто з жінок є мамою малюка? 

Жінка з розпущеним волоссям, яка сидить ліворуч

У вас гуманітарний склад розуму та добре розвинена уява. Також ви імпульсивна та вразлива людина, у якої швидко змінюється настрій. Ймовірно, ви маєте безліч нереалізованих талантів та чимало здібностей.

Жінка із зібраним в пучок волоссям, що сидить праворуч

Такий вибір роблять люди з технічним розумом. Ви звикли все аналізувати та перевіряти, через це вас важко обдурити. Ви маєте організаторські здібності та лідерські якості. Завдяки цьому ви неодмінно досягнете фінансового добробуту та поваги в суспільстві.

Хто ж мама дитини?

Жінка зліва. По-перше, у порівнянні з жінкою праворуч, руки у жінки зліва більш помітні на картинці. Це означає, що вона будь-якої секунди готова захистити свою дитину.

По-друге, дитина грається обличчям до жінки зліва. Чим би діти не займалися, вони завжди це робитимуть так, щоб у полі зору була мама.

По-третє, у жінки зліва та дитини темне волосся, на відміну від жінки праворуч.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень