Храм у Дубно грабували з металевим ломом

Повідомлення про скоєну крадіжку із дубенського храму на вулиці Заводській надійшло на спецлінію "102" напередодні вдень. Поліцейські проводять оперативні та розшукові заходи щодо встановлення особи, причетної до скоєння злочину.

Слідчо-оперативна група встановила, що крадіжка зі Свято-Покровського собору була скоєна вночі. Зловмисник проник усередину, пошкодивши двері. Зумівши зламати замок у металевому сейфі, він викрав звідти понад десять тисяч гривень.

На місці події поліцейські виявили та вилучили знаряддя злочину – металевий лом.

Як повідомляє відділ комунікації Рівненської поліції, з посиланням на коментар начальника Дубенського відділу поліції Володимира Голубоша,

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням приміщення). Поліція працює над встановленням особи злочинця та свідків події.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень