«Хотів би битися в Україні, але...» У Ф'юрі поставили крапку у суперечках навколо бою з Усиком

Бій відбудеться 29 квітня

Британець Тайсон Ф'юрі, попри звинувачення в тому, що він всіляко уникає Олександра Усика, поб'ється з українцем 29 квітня за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.

Обидва боксери погодилися на те, що поєдинок відбудеться на легендарній арені «Вемблі» в Лондоні, хоча наш співвітчизник, напевно, хотів би провести бій на батьківщині.

Про це в інтерв'ю порталу talkSport заявив промоутер Циганського короля, як називають уродженця Манчестера, Френк Воррен. Коментуючи чергові ультиматуми з боку свого клієнта, він наголосив, що не бачить причин для зриву історичного бою.

— Обидва боксери погодилися на умови розподілу гонорару. Бій відбудеться. Решта – питання контракту, але це не стане проблемою.

 

Проєкт контракту на столі, ми розглядаємо кожен пункт. Більшість уже узгоджена. Є кілька моментів, які потрібно вирішити.

 

Усик і Тайсон тренуються. Немає причин, через які бій не відбудеться 29 квітня.

 

Обидві сторони погодилися, що це буде Вемблі. Усик у глибині душі, я впевнений, хотів би битися в Україні, але це неможливо з огляду на те, що відбувається, – сказав Воррен.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень