Хомко побував у рівненському дитсадку №44 (ФОТО)

Міський голова оцінював ремонт, який провели у дитячому закладі

Сьогодні у дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №44 поглибленого гуманітарного розвитку «Попелюшка», після капітального ремонту відкрили харчоблок.

Результатами ремонту зацікавились міський голова Володимир Хомко, його заступник Сергій Васильчук та начальник управління освіти Василь Харковець.

У гарячому цеху дитсадкової кухні здійснили повну заміну технологічного обладнання, відремонтували систему вентиляції та електропроводку.

Міський голова Рівного зазначив, що обладнання харчоблоку було старим, а зараз воно виглядає зовсім інакше:

Люди, які тут працюють, задоволені. Але головне – це безпека та якість харчування, адже що може бути дорожче за здоров’я дітей. Безумовно хотілось все зробити за один рік, але щороку буде виділятьсь певна частина коштів, щоб наші садочки виглядали ще краще.

Окрім того, Володимир Хомко оглянув і дитячі групи, у яких встановили нові меблі та відремонтували санвузли.

На знак подяки, за всебічну підтримку та допомогу, дітки вручили керівникам міськради грамоти, які створили своїми руками.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень