Холодний фронт охопить Україну: Яким областям пощастить найменше

Прогноз погоди на п’ятницю

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Завтра, 11 жовтня, Україну накриє холодний атмосферний фронт.  

На Заході країни він зумовить дощі й похолодання, яке згодом добереться до Житомирщини, Вінниччини, Київщини і частини Черкащини, повідомила синоптик Наталка Діденко.

На Півдні та в Центрі у п’ятницю буде найтепліше.  Очікується до +20...+25 градусів. На Сході синоптик прогнозує +20...+23 градуси, на Півночі – до +19...+21.

У західних областях температура повітря знизиться до +12...+16 градусів, тепліше повітря ще затримається у Чернівецькій області та на Хмельниччині, там буде до +19 градусів.

За прогнозом Рівненського гідрометцентру, завтра в області буде хмарно з проясненнями. Вночі пройде невеликий дощ, який вдень зміниться на помірний. Місцями буде гроза. Вночі температура повітря буде на рівні +9...+14 градусів, а вдень потепліє до +13...+18 градусів.

У неділю 13 жовтня атмосферний фронт пройде всю територію України, тому холодне повітря поступово охопить всі наші області, – зауважила синоптик.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень