Хмельницька АЕС ввела карантин

Та скасовує усі екскурсії

Хмельницька АЕС вводить карантинні заходи. Відповідний наказ підписав генеральний директор підприємства Андрій Козюра.

До скасування протиепідемічних заходів у ХАЕС усі працівники зобов’язані дотримуватися карантинного, санітарно-гігієнічного та дезінфекційного режимів.

Працівникам ХАЕС через відсутність чергових груп у дитячих дошкільних закладах запропоновано, за потреби, оформити відпустки без збереження зарплати чи в рахунок щорічної.

На період карантину припинено відвідування Хмельницької АЕС, скасовані екскурсії. Забороняються і відрядження працівників Хмельницької АЕС, за окремими винятками.

Усі наради відбуватимуться дистанційно – відео- та аудіоконференції.
На час карантину припиняється діяльність спортивного комплексу, басейну, гідробальнеологічного комплексу НТЦ та Нетішинської КДЮСШ.

Пересування персоналу територією Хмельницької АЕС та із підрозділу в підрозділ без відповідних на те причин, пов’язаних з виробничою діяльністю обмежується. А для уникнення поширення захворюваності працівників необхідно частіше провітрювати приміщення.

Крім того, посилено дезінфекційний режим у підрозділах станції: збільшується кратність вологого прибирання приміщень в місцях найбільшого скупчення працівників із застосуванням дезінфекційних засобів.

Проводиться дезінфекція автотранспорту. Не менше двох разів на день здійснюється вологе прибирання салонів автобусів із застосуванням відповідних засобів.

При симптомах захворювання на гострі респіраторні інфекції керівники зобов’язані відсторонювати працівників та направляти їх до здоровпункту або медичних закладів.

Працівники Хмельницької АЕС повинні утримуватися від рукостискання, відвідування місць масового скупчення людей. При наявності симптомів респіраторних інфекцій таких як лихоманка, кашель, ломота в тілі тощо, залишитися вдома та звернутися до закладу охорони здоров’я, щоб не наражати на небезпеку своїх колег.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень