Хлопці накрали 40 тис. грн для розваги

Семеро мешканців села Познань Рокитнівського району, двоє із яких неповнолітні, за два місяці скоїли шість крадіжок та грабіж. Їхню злочинну діяльність припинили працівники карного розшуку Рокитнівського відділення поліції спільно з колегами Головного управління НП. Тепер усі можуть отримати шестирічний строк за ґратами.

У ніч на 31 січня молодики, віком від 16-ти до 24-х років, обікрали два магазини у селі Залав’я. Пошкодивши пластикове вікно та двері, проникли до торгових закладів, звідки викрали товарно-матеріальні цінності на загальну суму майже 30 тисяч гривень. Брали не лише гроші, а й алкоголь та продукти. Крім того, від рук злодіїв постраждала ще й 40-річна жителька села Блажове. Із її господарської будівлі хлопці викрали електрозварювальний апарат.

До наступних об’єктів «приступили» за місяць. У ніч на 5 лютого крадії з магазину у селі Глинне, крім товарно-матеріальних цінностей, поцупили ще й 700 гривень, а із фельдшерсько-акушерського пункту у селі Познань — три тисячі гривень.

Магазин у селі Обсіч 27 березня обкрадали лише двоє зловмисників, які, зламавши вхідні двері, забрали звідти продукти та алкоголь.

Відчувши безкарність за скоєні злочини, молодики, підігріті алкоголем, і далі переступали Закон.

На початку березня опівночі четверо зловмисників поблизу кафе у селі Рокитне силоміць вирвали у 21-річної місцевої жительки дві сумки та заволоділи її мобільним телефоном та особистими речами.

Завдяки проведеним оперативним заходам працівники карного розшуку Рокитнівського відділення поліції встановили та затримали усіх учасників злочинної «сімки».

За фактами скоєння крадіжок з проникненням у приміщення та грабежу відкриті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 та за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Хлопці у скоєному зізнались та пояснили правоохоронцям, що вчиняли злочини задля розваг і всі викрадені кошти витрачали у закладах відпочинку.

Усім жителям Познані повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень. Готуються матеріали про обрання їм міри запобіжного заходу.

Правоохоронці у ході досудового розслідування перевірятимуть зловмисників на причетність їх до скоєння інших кримінальних правопорушень.

 

Відділ комунікації ГУНП

в Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень