Хлопці на мотоциклах продовжують масово калічитися на Рівненщині (ФОТО)

Три ДТП за добу

Важко уявити який комплекс заходів має бути задіяний, аби припинити масові нічні роз’їзди сільської молоді на мотоциклах без шоломів та в стані алкогольного сп’яніння.

Відділ комунікації поліції Рівненської області сьогодні повідомляє: Три ДТП за участю мотоциклістів сталося на Рівненщині

Зокрема, в зведенні поліції йдеться:

Минулої доби на автодорогах Гощанського, Володимирецького та Зарічненського районів сталися автопригоди, в яких постраждали водії двоколісних транспортних засобів.

 

Учора, 13 жовтня, близько 01:30 внаслідок падіння травмувався 18-річний мотоцикліст із села Новоставці, це на Гощанщині. У нього медики «швидкої» діагностували відкритий перелом ноги гомілкостопу.

Здається дріб’язок, але іноді такі переломи можуть лікуватися роками і відчуватися все життя.

Крім того, учора ж:

Близько 20-ої години у селі Собіщиці Володимирецького району 24-річний місцевий житель не впорався з мотоциклом і врізався в дерево. 

 

Водія, який за кермом був без шолому, із переломом кісток черепа госпіталізували у реанімаційне відділення лікарні. Зі слів медиків, його стан вкрай важкий. 

А вже сьогодні, 14 жовтня, близько третьої ночі у Зарічному допустив падіння двоколісного транспортного засобу 21-річний житель села Неньковичі.

 

Попередньо у нього діагностували відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та грудної клітки. Потерпілого госпіталізували у реанімаційне відділення місцевої лікарні.

За трьома фактами ДТП проводиться досудове розслідування.

В усіх постраждалих водіїв відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень