Хлопець вкоротив собі віку через розбите серце

Це трапилося на Березнівщині, на очах у молодих односельців

Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, трагічно обірвалося життя 21-річного жителя села Друхів. Хлопець застрелився із травматичного пістолета на очах у молодих односельчан.

Як з’ясували працівники Березнівського відділення поліції, парубку подобалася місцева дівчина-страшокласниця.

 

Вони почали зустрічатися кілька тижнів тому, однак між ними постійно виникали сварки. Під час конфліктів хлопець неодноразово погрожував дівчині, що покінчить життя самогубством, якщо вона його покине.

 

Тиждень тому він придбав травматичний пістолет і пізно ввечері біля мосту, де відпочивала в компанії друзів його кохана, молодик на їхніх очах вистрілив собі в скроню. Від отриманого поранення він загинув на місці.

Поліцейські вилучили пістолет, з якого було скоєно фатальний постріл, й відправили його на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

У відкритому кримінальному провадженні за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України проводиться досудове розслідування.

Відомо, що у матері загиблого лишився старший син.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень