Хлопчик за 25 кілометрів від Рівного провалився в Горинь

З води його діставали перехожі

Трагедії вдалося запобігти у селі Шубків, що за 27 кілометрів від Рівного. Там 9-річний хлопчик провалився під лід.

Сьогодні, 19 січня, о 14:50 на лінію 103 надійшов виклик про те, що у селі Шубків Рівненського району у неповнолітнього переохолодження. Хлопчик провалився під лід на річці Горинь.

О 14:52 фельдшерська бригада Ново-Українського пункту постійного базування Клеванської підстанції екстреної медичної допомоги виїхала на виклик. О 15:04 прибули за вказаною адресою, - повідомляє Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги.

Відомо, що 9-річний хлопчик гуляв поблизу річки Горинь, вийшов на лід та провалився.

На щастя, поблизу місця можливої трагедії проходили люди, які помітили хлопця у воді й витягнули дитину. Вони зняли мокрий одяг, вкрили сухими речами та одразу доставили його додому.

Хлопчик був у свідомості. Говорив не чітко. На момент нашого приїзду - мати постраждалого розтирала тіло дитини горілкою. Ми провели огляд постраждалого. Артеріальний тиск був понижений. Напоїли теплим чаєм з ложечки, внутрішньом'язово ввели кордіамін. Оскільки вдома у постраждалого не було грілок, то у пляшки налили гарячу воду і таким чином намагалися зігріти хлопця, - розповіла фельдшерка Ново-Українського пункту постійного базування Клеванської підстанції екстреної медичної допомоги Людмила Гамула.

Дитину з мамою транспортували до Рівненської обласної дитячої лікарні під нагляд лікарів. У кареті швидкої допомоги хлопець розповів, що це вже не вперше гуляє на замерзлій водоймі. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень