Хлопчик на Закарпатті розчулив поліцію: просив розшукати Миколая, аби той подарував його братику інвалідний візок

Історія, яка доводить до сліз

Днями до поліції міста Сваляви на Закарпатті прийшов 8-річний хлопчик. Маленький «заявник» дуже просив поліцейських допомоги у пошуку Святого Миколая, адже йому вкрай необхідно було віддати дуже важливий лист, повідомляють у поліції.

Працівники поліції пообіцяли йому зробити все можливе і передати письмове прохання адресату. А коли відкрили листа, були не лише здивовані, але й неабияк розчулені.

Виявилося, що хлопчик щиро просить Святого Миколая принести подарунок своєму молодшому 6-річному братикові, адже йому необхідний інвалідний візок. 

Поліцейські вирішили діяти негайно: до свята залишалося кілька днів. Разом із волонтерами, працівникам поліції вдалося реалізувати бажання дитини.

Поліцейські влаштували для Стаса таку омріяну ним зустріч. Разом із «Миколаєм» передали хлопчикові та двом його  меншим братикам подарунки – не лише інвалідний візок, а й зимовий одяг, іграшки та купу смаколиків. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень