Хитрощі наших дідусів і бабусь: як зробити, щоб солодкий перець швидко достиг?

Перевірені методи, які гарантують хороший результат

Далеко не завжди у дачників-любителів виходить виростити солодкий перець. Для того, щоб урожай не пропадав на кущах, вчасно дозрівав і був смачним, важливо знати правила основні правила догляду за болгарським перцем.

Як досягти швидкого дозрівання перців

Солодкі перці можуть висіти на гілках тривалий час і залишатись зеленими – не дозріваючи, як годиться

Городники з досвідом знають, які прийоми використовувати при посадці та під час вирощування культури.

Наприклад, перець любить сонячне світло, тепло і хороший ґрунт. Якщо поєднати всі ці умови докупи, то й доглядати особливо багато за перцем не доведеться.

Якщо рослині чогось не вистачає і зростання сповільнилося, ви маєте правильно сформувати крону рослини. Такий трюк сприяє своєчасному дозріванню плодів.

В такому разі нам треба видалити зайві пасинки, листя і зав'язі, щоб плодам вистачило харчування для активного росту та соковитості.

Своєчасний збір урожаю також дозволить перцям, що залишилися, не «зависнути» і дозрівати набагато швидше

Для швидкого дозрівання і почервоніння перців використовують хитрий трюк: перед поливом на грядці розсипають деревну золу – приблизно 1-2 ст.л. під кущ.

Підгодувати рослини можна й розчином сульфату калію: достатньо розчинити у 5 л води по 1 ч.л. суперфосфату та калійної солі, щоб отримати відмінне добриво для підживлення перців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень