Хитрі господині розкладають шкірки від кавуна на городі: для чого це потрібно?

Ці залишки можуть стати ефективним помічником

Слимаки - одні з найнеприємніших шкідників, які можуть завдати серйозної шкоди вашому городу. Вони активно поїдають листя і стебла рослин, залишаючи після себе пошкоджені культури.

Однак, замість того щоб вдаватися до хімічних засобів, можна використовувати натуральні методи боротьби. Один із них - використання кавунових кірок.

Як кавунові кірки допомагають позбутися слимаків?

Слимаків приваблює солодкий запах кавунових кірок, тому вони збираються в місцях, де вони розкладені. Найкращий час для використання цього методу - вечір.

Розкладіть кірки по грядках, і вже до ранку всі слимаки зберуться навколо них. Залишиться тільки зібрати шкідників і утилізувати їх. 

Цей метод дозволяє позбутися слимаків без використання хімікатів, що особливо важливо для збереження екологічної чистоти вашого городу і здоров'я овочевих культур.

Джерело: На пенсії

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень