Урожай будете збирати відрами: 3 диво-підживлення, від яких помідори «шаленіють»

Замість хімії - натуральні підгодівлі

Щоб не «пічкати» овоч хімією, яку згодом самим же й доведеться з’їсти, можете приготувати один із 3-х наведених нижче рецептів натурального підживлення, від яких великий урожай помідорів гарантований. 

Настій із трави

Потрібно на 1/3 заповнити відро порубаними кульбабами, кропивою або іншою весняною травою, залити водою, настояти 10 днів, а потім розвести водою 1:10. Цим розчином поливають грядки, де вже ростуть томати.

Гній

Перепрілий гній можна розвести водою 1:10, настояти добу, а потім полити помідори. Але пам'ятайте, що таке підживлення вносять після поливу звичайною водою, щоб не обпалити рослину!

Дріжджі та сироватка

У 10 л води треба розмішати 10 г сухих дріжджів, 1 склянку сироватки, 500 г золи і 200 г курячого посліду. Розчин настоюють тиждень, а потім розмішують із водою у пропорції 1:10. Поливати ним томати потрібно під самий корінь.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень