Городники дивуються, але цей метод дійсно працює: дайте перцю крохмаль

Результат вас приємно здивує

Якщо ви не хочете використовувати хімію для своїх рослин і плануєте виростити екологічно чистий, то можна скористатися найпростішим підживленням, яке можна знайти практично на будь-якій кухні або у крайньому разі купити у найближчому магазині. Йдеться про простий картопляний або кукурудзяний крохмаль.

Завдяки такому підживленню ґрунт  збільшить обсяг для поглинання вологи та рослина отримуватиме воду більш оптимізовано.  Йому не будуть страшні ні посуха, ні перелив.

Для підгодівлі знадобиться одна чайна ложка  крохмалю на горщик з розсадою перцю об’ємом 500 грамів. Для початку знімаємо сантиметр верхнього шару ґрунту, додаємо туди крохмаль максимально рівномірно і змішуємо із ґрунтом. Зверху рекомендуємо присипати горщик кокосовим субстратом, щоб активізувати корисні мікроорганізми, які перероблять крохмаль і перетворять його в корисні для рослини поживні речовини.

Догляд за болгарським перцем на городі передбачає регулярний полив, особливо під час цвітіння та формування плодів, щоб забезпечити рівномірну вологість ґрунту. Також необхідно періодично розпушувати ґрунт навколо рослин для покращення аерації й видаляти бур’яни, які можуть конкурувати за поживні речовини.

Додатково, варто підживлювати перець комплексними добривами, зокрема під час активного росту, щоб підтримувати його здоров’я і підвищити врожайність.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень