«Хімічну зброю може застосувати росія», - США

Про це попереджають з Адміністрації американського президента

Фото НТА

Якщо російські війська втрачатимуть позиції, то росія може застосувати хімічну зброю перед тим, як кинути ядерну бомбу. Про це на умовах анонімності повідомили з адміністрації президента США, хоча офіційні особи це не підтверджують. 

Те, що такий розвиток подій неминучий, американська розвідка не може стверджувати. Бо у Міноборони США вважають, що бойові дії взимку мають припинитися.

 

Але якщо у російської армії будуть продовжуватися втрати на полі бою, чи вона розпадатиметься, то може бути застосована зброя на зразок тієї, якою отруїли російського опозиціонера Олексія Навального. Це нервово-паралітичний газ «Новачок».

 

Зокрема, йдеться про можливе використання москвою хімікатів, які легко приховати, що унеможливило б її прив'язку до застосування такої зброї. Вони можуть бути застосовані в аерозолях чи у боєприпасах, щоб вразити велику кількість людей.

Адже у владі США знають, що росія нарощує виробництво хімічної зброї і використовувала її під час війни у Сирії. До того ж все більше американських чиновників вірить, що росія може вдатися до нетрадиційних методів ведення війни в Україні. Та й зовсім нещодавно намагалася звинуватити Україну у підготовці до застосування «брудної бомби». 

Разом з тим відстежувати виробництво хімічної зброї в росії досить важко. Бо її можуть виробляти на звичайних фармацевтичних заводах. 

Джерело: Politico

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень