HBO: продовження «Гри престолів» присвятять красеню Джону Сноу

Новий серіал має робочу назву «Сноу»

Кіт Герінґтон - фото з мережі
Кіт Герінґтон - фото з мережі

У сиквелі Джона Сноу знову гратиме Кіт Герінґтон.

Джон - один з ключових персонажів «Гри престолів».

У своєму блозі автор «Пісні льоду і полум’я» Мартін розповів, що HBO нині розробляє аж чотири серіали-наступники «Гри престолів». «Сноу» – цілком і повністю ідея Герінґтона.

- У недавньому інтерв'ю Емілія Кларк вже згадала, що «Сноу» був ідеєю Кіта Герінґтона, - написав Мартін. - Так, саме Кіт подав нам цю ідею. Я не можу назвати вам імена сценаристів/шоураннерів, оскільки це ще не було дозволено. Але Кіт також привів їх, свою власну команду, і вони чудові.

Мартін додав, що його «залучили» до серіалу про Джона Сноу. Сценарій для серіалу вже написаний.

- Команда Кіта відвідала мене тут, у Санта-Фе, і працювала зі мною та моєю командою блискучих, талановитих сценаристів та консультантів над створенням шоу, - написав Мартін. - Написані сценарії, примітки, написані друга і третя чернетки. Поки це все. Так працює телебачення. Зверніть увагу: ще нічого не було схвалено, і немає жодних гарантій, коли це буде.

Тим часом вже на 21 серпня 2022 року заплановано прем'єру серіалу «Дім дракона» – це приквел «Гри престолів». Події у ньому розгортаються за 300 років до подій оригінального серіалу.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень