Харківський мільйонер, який пов’язаний зі смертельною ДТП, виділить гроші на відновлення міста

Продасть своє майно

Власник і президент DCH Олександр Ярославський запускає гуманітарну програму для Харкова. Про те, що він хоче продати свою яхту, Ярославський повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці:

- Першим внеском у відновлення зруйнованого міста стануть гроші від продажу моєї яхти Caiser. На неї часу вже не буде — треба працювати, працювати і ще більше працювати", повідомив Ярославський.

Kaiser - це 60-метрове судно, яке виготовила німецька компанія Abeking&Rasmussen. У шести кабінах можна розмістити 12 гостей, також передбачено місце для 15 членів команди. 

Раніше Олександр Ярославський виділив 25 млн грн на забезпечення лікарень Харкова всім необхідним. У своєму зверненні до харків'ян він сказав:

Я обіцяю і клянуся, що ми відновимо наше місто. Не просто піднімемо все з руїн, а зробимо набагато більше — на заздрість всьому світу.

 

Для цього я не пошкодую ні сил, ні грошей. 

Нагадаємо, на початку лютого кортеж Ярославського скоїв смертельну ДТП, у якій загинув чоловік. Після нічної ДТП Ярославський терміново покинув Україну, а наїзд на перехожого списують на водія.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень