Хахльов сказав – Хахльов зробив: звіт про стадіон «Авангард»

Президент «Вереса» виконав вимогу вболівальників

Днями вболівальники «Вереса» звернулися до президента клубу з наполегливим проханням - люди хотіли почути думку Олексія Хахльова з приводу реконструкції рівненського стадіону «Авангард». Пан Хахльов пообіцяв оприлюднити звіт 20 жовтня, тобто сьогодні. І слова дотримав.

Пропонуємо текст президента «Вереса» без змін:

ЗВІТ
щодо реконструкції стадіону «Авангард» на вул.Замковій, 34 в м. Рівне.
Частина 1.

Виконання робіт по реконструкції стадіону «Авангард» на вул.Замковій, 34 в м. Рівне знаходиться на стадії здійснення експертизи Проекту «Реконструкція стадіону «Авангард» на вул.Замковій, 34 в м. Рівне».

На даний час:
1. Проект «Реконструкція стадіону «Авангард» на вул.Замковій, 34 в м. Рівне» розроблено Приватним підприємством «АРТПРОСТІР» в повному обсязі. Виконано наступні етапи:
I.Ескізний проект "ЕП";
II.Проект "П";
III.Робочий проект «РП».
2. Станом на 20.10.2017 року проектно-кошторисна документація (Ескізний проект «ЕП») Проекту «Реконструкція стадіону «Авангард» на вул.Замковій, 34 в м. Рівне» знаходиться на експертизі в Державному підприємстві «Спеціалізована державна експертна організація - Центральна служба Української державної будівельної експертизи». Згідно до Договору N00-2041-17/ЦБ від 04.10.2017 року здійснюється експертиза Ескізного проекту «ЕП». За наявною інформацією на наступному тижні буде отримано позитивний експертний висновок.
3. Наступним етапом буде здійснено експертизу стадії Проект «П» Проекту «Реконструкція стадіону «Авангард» на вул.Замковій, 34 в м. Рівне». Умови виконання робіт будуть закріплені відповідною угодою. Успішне проходження експертизи дасть можливість переходу до наступної стадії реконструкції - визначення Генпідрядника.
4. Затримка у виконанні робіт щодо Проекту «Реконструкція стадіону «Авангард» на вул.Замковій, 34 в м. Рівне», на мій суб’єктивний погляд, має місце. Причиною є істотні зміни в завданні на проектування, а саме збільшення кількості бігових доріжок з 6 до 8, власне в процесі виконання проектних робіт. А також найвища складність (5 категорія) проектування самого об’єкту реконструкції, яка викликана критичним станом існуючих споруд , та пошук оптимальних шляхів вирішення проектних завдань. Наслідками ж має стати повне та всебічне врахування потреб спортивного активу Рівненщини, відповідність проектно-кошторисної документації всім існуючим вимогам чинного законодавства України, а також економічна, естетична та функціональна обґрунтуваність елементів відреконструйованого стадіону «Авангард».

Впевнений на сьогодні, що всі сторони, які безпосередньо беруть участь в реконструкції стадіону «Авангард» на вул.Замковій, 34 в м. Рівне, налаштовані на успішне здійснення даної надзвичайно важливої ініціативи.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень