Хахльов – більше не президент «Вереса»

Клуб тепер очолює львів’янин

Як повідомила інформаційна служба народного клубу «Верес», відсьогодні у структурі клубу відбулись кадрові зміни. Замість Олексія Хахльова посаду президента обійматиме Богдан Копитко. 

Він, нагадаємо,  є власником «Львівського холодокомбінату», який був генеральним спонсором «Вереса» з 2015 року, коли червоно-чорні почали свої виступи у другій професійній футбольній лізі.

У 2017-му Богдан Копитко став співзасновником ТОВариства «Футбольний клуб «Верес» та почесним президентом клубу.

Олексій Хахльов, коментуючи цю новину, написав у Фейсбук:

Заявляю про можливий конфлікт інтересів стосовно суміщення роботи в керівництві футбольного клубу та органах, які організовують проведення змагань (Федерації футболу України та Федерації футболу Рівненської області). Зважаючи на вищевказане інформую, що я не є більше президентом ТОВ «Футбольний клуб «Верес» Рівне».
Разом - ми сила!

В той же час, відповідаючи на питання вболівальників, Олексій Хахльов зазначив, що залишається керівником Громадської спілки «Рівненський футбольний клуб «Верес-Рівне».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень