«Хабарництво!» - дольовики з Макарова-Пржевальського про названі депутатами умови приватизації ділянок

Міські обранці Рівного вже готові йти на поступки забудовникам, але у декого є умови щодо надання дозволів на приватизацію.

Дольовики забудови ділянки в районі вулиць Макарова-Пржевальського прийшли на сьогоднішню сесію міськради Рівного з плакатами. Вони вимагають приватизації ділянок, відведених їм під забудову. Кажуть, що заплатили гроші за комунікації і нині щомісяця за землю платять орендну плату.

Міський голова Рівного Володимир Хомко їх підтримує:

- Вони за комунікації масиву заплатили по 300 тисяч гривень - найбільше у місті. Я платив 200 тисяч. Все самі зробили за свої гроші. Раз їм дали землю - нема іншого рішення, ніж надання дозволів на приватизацію. Там їхня нерухомість і ви її звідти не заберете. Вони вклали кошти у комунікації і платять за оренду ділянок. І не дозволити їм приватизацію ділянок - це несправедливо.  

Депутат Людмила Туровська підтримала міського голову. 

Раніше казали, що угоди про дольову участь у будівництві у цих людей фальшиві. Але суд встановив, що вони дійсні. Тому пропоную винести це питання на розгляд наступної сесії і вретші підтримати людей.  

Про свою підтримку дольовиків почали заявляти й інші депутати. Але голова фракції Радикальної партії Роман Стасюк заявив, що голосуватиме за умови, що голосування по кожній ділянці відбуватиметься окремо, а не пакетом. На це дольовики відреагували криком: "Ганьба!"

Врешті, таки міськрада вирішила розглянути це питання на наступній сесії. 

 

 

 

 

 

  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень