Г'ю Лорі отримав зірку на Алеї Слави Голлівуду

57-річний актор, який здобув широку популярність завдяки своїй ролі доктора Хауса в однойменному серіалі, 25 жовтня отримав власну зірку на Алеї Слави в Голлівуді.

Про отримання зірки актор оголосив буквально за добу до події - 24 жовтня в своєму Twitter. «Я не знаю, як сказати про це, крім як просто повідомити: я отримую цього вівторка, 25 жовтня о 11:30, зірку на голлівудській Алеї Слави», - написав Лорі.

Окрім Г'ю, цього разу зірок на Алеї Слави також удостоєні актори Райян Рейнольдс, Єва Лонгорія і Кріс Претт, а також Марк Руффало, Емі Адамс, Двейн Джонсон і Голді Хоун, модель і телеведуча Тайра Бенкс, автор «Ночі живих мерців» і режисер Джордж Ромеро, співачка Селена (вбита в 1995 році), музиканти Айс К'юб, Джон Ледженд і група N'Sync. Урочисті церемонії за їх участю заплановані на наступний рік.

Треба сказати, що, крім акторської роботи, Лорі пише і виконує музику: він записав альбом блюзових пісень Let Them Talk, а в 2013 році випустив продовження цієї платівки - Did not It Rain. З недавніх пір Г'ю Лорі знову можна побачити в ролі лікаря - на цей раз відеосервіс Hulu показує серіал «Доктор Шанс», де Лорі грає психоневролога.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень