Гурт «The Doox» записав нову пісню

Вони осучаснили пісню «Барвінок»

Український фолк-рок-колектив «The Doox» продовжує осучаснювати українську музичну спадщину, результатом чого стала поява треку «Барвінок».

В основі композиції – українська народна пісня «Зелененький Барвіночку».

«Ми намагаємося не обмежувати себе музичними рамками і не боїмося експериментувати із різними стилями: навпаки, нам хочеться подати сучасній молоді відповідний сучасний продукт. Тому композицію «Барвінок» ми присвячуємо усім закоханим, а також тим, хто досі не знайшов «свого єдиного» або «єдиної», але має щиру надію все ж таки віднайти кохання і бути щасливим. Адже, якщо звернути увагу на перші рядки тексту, то без магії тут не обійшлося, це є свого роду замовляння!», – говорять про композицію учасники «The Doox».

Гурт «The Doox» створений у 2014 році. В репертуарі колективу можна знайти оброблений у сучасних електронних та рокових аранжуваннях старовинний український фольклор.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Теги: пісняThe Doox
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень