«Грудневий Хелловін» по-футбольному: відео, яке подивиться увесь світ

Хороший піар Паулу Фонсеки

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека виконав свою обіцянку й прийшов на післяматчеву прес-конференцію у костюмі Зорро.

Нагадаємо, перед грою з «Фейєноордом» (1-го листопада), журналістка запитала у тренера «гірників» про те, який костюм він обрав би для себе на Хелловін, на що португальський фахівець відповів:

Коли був дитиною, мені подобався Зорро. Напевно, якби зараз з'явилася можливість взяти участь у маскарадній вечірці, то одягнув би саме цей костюм.

Згодом слова Фонсеки переросли у парі: якщо «Шахтар» вийде з групи Ліги чемпіонів, то він прийде на прес-конференцію у костюмі Зорро.

Напередодні, в останньому турі групового етапу Ліги чемпіонів, «Шахтар» обіграв «Манчестер Сіті» з рахунком 2:1 і вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів. А Фонсека, відповідно, вийшов на зустріч із журналістами у костюмі Зорро. Чимало вболівальників уже оцінили образ наставника – дехто каже, що Фонсека навіть кращий Зорро, ніж Ален Делон... А головний герой цієї маскарадної історії зазначив, що у його житті ще не було такої позитивної прес-конференції.

Сьогодні це відео облетить увесь світ. Пропонуємо його й вам за цим посиланням: 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень