Гроші за кращий проект пам’ятника Степану Бандері готова надати влада Рівного

Для цього оголосить конкурс

Cтепан Бандера

В.о. начальника міського управління містобудування та архітектури Василь Мельник каже, що оголосити конкурс хочуть вже 18 січня:

Якщо виконавчий комітет прийме рішення, то оголошення конкурсу буде 18 січня. Сам конкурс буде проходити з 1 лютого. Тобто з 1 лютого ми почнемо реєстрацію. Кінцевий термін подання проектних пропозицій планується 21 травня.

За словами Василя Мельника, переможцям конкурсу обіцяють три премії:

за перше місце - 20 тисяч гривень,

 

за друге  - 15 тисяч,

 

за третє - 10 тисяч.

На питання навіщо три премії, якщо пам’ятник буде один, Василь Мельник пояснює, що якщо премія буде одна, не буде охочих взяти участь у конкурсі. 

До участі у конкурсі запрошують фахівців або авторські колективи професінйих архітекторів та скульпторів, студентів архітектурних та художніх закладів. 

Нагадаємо, що спорудити пам'ятник Степану Бандері хочуть на вході у парк імені Шевченка, що на розі вулиць Степана Бандери та Чорновола. У цьому місці встановлено наріжний камінь.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень