Патріарха Філарета запросили на Рівненщину, щоб освятити... Чорта

Це повідомлення викликало активне обговорення в Інтернеті

Пам'ятник у Дубні

Нагадаємо, що у Дубні на Покрову, 14 жовтня, відкриють пам'ятник "Борцям за волю й незалежність України". Про цей пам'ятник, який у Дубні називають просто "Конем", сайт Радіо Трек писав у публікації «Луценко грошей на Коня не давав», - правда про пам’ятник від міського голови Дубна

Міський голова Дубна Василь Антонюк обіцяв на відкриття пам'ятника особисто запросити патріарха УПЦ КП Філарета. Це викликало здивування і сміх мешканців Дубна у соцмережі Фейсбук. Адже прототипом пам'ятника у вигляді козака на коні, як відомо, став літературний персонаж Миколи Гоголя Тарас Бульба, а його коня звали Чортом.

Тож дубенчани у Фейсбук писали:

Віктор Саюк  15 год · ТО що, все-таки Патріарх буде освячувати коня??? Як то його Гоголь назвав? пам'ятаєте? Це нормально буде святити те чудо???

Віктор Ніколайчук Побільше святої води і ладану. Може, вдасться вигнати безбожників і нечестивих з міста

Микола Кружайло Освячувати Чорта...цікаво ...цікаво ....

Назар Володимирович Всі тепер дружно кричать, що це пам'ятник борцям за свободу, хоча достеменно відомо: попервах, розпочинаючи з П.Смоліна та решти, що це пам'ятник Тарасу Бульбі, відтак то - і його коню з кличкою Чорт. На 100 % переконаний, що Філарету і іншій церковній братії все це - невідомо, а якщо відомо, то чому немає реакції?! Ото буде цікаво: Філарет освячує Чорта!

Сергій Ткачук підставили патріарха. падлюки

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень