Гроші на харчування в школах перекриють дефіцит по зарплаті у Рівному

Компенсувати нестачу зарплат учителям Рівного хочуть з грошей, зекономлених на харчуванні. За рік у школах і «Центрах особливої дитини» міська влада зекономила 1,6 млн гривень. Докладніше розповідає начальник управління освіти Рівного Василь Харковець:

Як це працює – у нас на початку фінансового року планується відповідна сума, виходячи з кількості пільговиків. Протягом року хтось не прийшов, хтось захворів і виходить економія.

 

В нас є дефіцит по зарплаті вчителям. Якщо перекажемо ці кошти їм на зарплату, то майже закриємо цей дефіцит.

 

Перед цим в нас ще було перерахування коштів на минулій сесії Рівнеради 1 380 тисяч, плюс ці 1,6 млн, ще в нас буде переіндексація по бюджету, там невелика економія, то вдасться до кінця року закрити всі дірки.

Управління освіти – не єдиний підрозділ міськради, який зекономив кошти в цьому році. Управлінню соцзахисту вдалося вивільнити 71 тисячу, а управлінню транспорту – 51. Транспортники не витратили передбачені кошти на  підтримку заходів в місті транспортом і вай-фаєм. Всього в сумі вийшло 122 тисячі:

 

30 тисяч гривень підуть до резервного фонду;

 

92 – на меблі в управління стратегічного розвитку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень