Гроші будуть липнути зі всіх сторін: Лютий стане грошовитим для трьох знаків Зодіаку

Неймовірне багатство астрологи прогнозують трьом знакам Зодіаку у лютому

Овен

Овни дуже наполегливі та сміливі, однак інколи цього не достатньо, щоб досягнути омріяних цілей. Так трапиться й у лютому. 

Овни виберуться на вершину, але виключно завдяки удачі та вдалому збігу обставин. А от там, на цій вершині вже знадобляться сміливість та завзятість.

Можливо цього місяця Овнам доведеться приміряти на себе роль лідера. Не бійтесь цього, ви маєте всі шанси привести свою команду до успіху.

Рак

Лютий буде періодом зважених рішень. І це чудово, адже відбуватимуться події, які якраз і вимагають тверезого та спокійного розуму. Астрологи радять Ракам бути  дуже уважними до своєї інтуїції та діяти так, як підказує серце.

Можливо справи стосуватимуться купівлі або продажі нерухомості, можливо, з’явиться нагода вигідно інвестувати накопичене та відкрити власну справу.

Астрологи стверджують — на Раків чекає щось грандіозне. При правильному підході до справи вони вийдуть справжніми переможцями з великим гаманцем.

Діва

Замикають трійку щасливчиків Діви, які у лютому нарешті наберуть шалений розгін і як танки йтимуть до своїх цілей. Астрологи радять не йти у буквальному сенсі “по головах”.

Прислухайтесь до думки інших, однак майте й свою чітку позицію.

Лише вміння слухати, чути, аналізувати та зважено приймати рішення приведуть Дів до омріяного багатства.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень