Готуйтеся до приємних сюрпризів: Три знаки Зодіаку, яким неймовірно пощастить наприкінці грудня

Зірки будуть прихильними до трьох представників зодіакального кола

Лев

Леви дуже старалися весь 2023 рік, тож вони заслужили нагороду за свою працю! Зважаючи на все, вони нарешті зберуть достатньо сил і грошей на те, про що завжди мріяли. 

А ще Леви навіть не підозрюють, що в когось дуже близького є секретний подарунок, який зробить їх більш щасливими.

 

Діва

Працьовиті Діви будуть дуже зайняті роботою та навчанням у грудні, тому їм буде складно насолодитися передноворічною атмосферою, прикрашеними ялинками та вибором подарунків для друзів та сім'ї. Але близькі та рідні люди влаштують Дівам давно омріяну подорож або подарують сертифікати на масаж та прикраси. 

Стрілець

В останні дні грудня Стрільці мають усі шанси зустріти важливу людину, з якою вогненним представникам судилося провести 2024 рік. Це може бути бізнес-партнер, душевний товариш або навіть справжнє кохання, про яке вони давно мріяли! 

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень