Громадський бюджет: рівнянам пропонують гроші на корисні справи

До 1 мільйона 250 тисяч гривень можуть отримати городяни на реалізацію своїх проектів.

У Рівному до формування видатків міського бюджету хочуть залучити городян. Тож запровадили ініціативу під назвою Громадський бюджет. У її межах планують витратити з бюджету міста 10 мільйонів гривень на запропоновані городянами проекти. 

Подавати проекти можна буде як в он-лайн режимі (через інтернет), так і оф-лайн, заповнивши заявку вручну.

Подача проектів розпочнеться 15 вересня і триватиме до 6 жовтня.

Подати проект може будь-який дієздатний громадянин від 16 років. Щоб проект потрапив на розгляд, автор проекту має зібрати не менше 15 підписів інших городян, які його ініціативу підтримують. 

Крім того, до 12 вересня триватиме збір пропозицій щодо кандидатур до складу координаційного комітету Громадського бюджету. Цей колегіальний орган відповідатиме за відбір кращих проектів, які потім будуть профінансовані з міського бюджету.

Пропозиції щодо кандидатур потрібно подавати письмово у каб. №106 у приміщенні виконавчого комітету Рівненської міської ради за адресою: м. Рівне, вул. Соборна, 12а або на електронну пошту poluhovich@ukr.net (Контактна особа Полюхович Микола Васильович).

Про це повідомили з ГО "ОПОРА"

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень