Гранату до дверей авто прикріпили кандидату в нардепи від Рівненщини (ФОТО)

Від 154 округу

Правоохоронці у Дубні встановлюють особу, яка прикріпила до авто кандидата у депутати страйкбольну гранату.

Близько 08:30 сьогодні до поліції надійшло повідомлення від 30-річної дубенчанки про пошкоджене скло та виявлену гранату на ручці дверей її авто «Peugeot 5008».

 

Транспортний засіб був припаркований у дворі багатоповерхівки на вулиці Михайла Грушевського, йдеться у прес-релізі поліції.

[media=150388] [media=150386]

Слідчо-оперативна група та працівники вибухотехнічного відділу поліції області за результатами огляду на місці події виявили, що до ручки водійських дверцят невідома особа прикріпила піротехнічний виріб у виді страйкбольної гранати.

Вилучене відправили для проведення експертизи. Крім того, у транспортному засобі було пошкоджене лобове скло.

Поліцейські встановили, що транспортним засобом користується 31-річний чоловік власниці авто, кандидат у народні депутати від 154 округу. Правоохоронці вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею хуліганство.

Як вдалося з'ясувати, йдеться про кандидата від ВО «Свобода» Володимира Ткачука. Він уже прокоментував цю подію на своїй сторінці у Facebook:

- Сусіди щойно повідомили, що моя машина з розбитим лобовим склом і гранатою на ручці... Біля будинку, в житловому масиві...

 

Щоб зупинити мене ці нелюди наражають на небезпеку сотні невинних громадян! Зараз на місці поліція, пожежники, мінери, територія огороджена. Навколо машини на землі - гільзи, схоже що стріляли по лобовому.

Однак у прес-релізі поліції ані про гільзи, ані про обстріл попередньо не йдеться. Правоохоронці ще перевіряють цю інформацію.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: граната
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень