Небезпечна Здолбунівщина: відео з місця, де знайшли боєприпаси

Всю зброю поліцейські відправили на експертизу

Сьогодні, у селі Перша Гільча виявили сховок із боєприпасами. Про це ми писали тут:

Біля Рівного невідомий сховав у пісок гранатомет і боєприпаси (ФОТО/ВІДЕО).
У спільноті Здолбунів Медіа у Фейсбук опублікували відео з місця події.

Нагадаємо, у будинку зберігали:

60 патронів калібру 7,62 мм,

14 корпусів гранат Ф1,

один корпус гранати РГД-5 та гранатомет РПГ-26.

У спільноті Типовий Здолбунів користувачі пишить про цей будинок таке:

Ферар Ольга До слова, в цьому будинку колись жили підприємливі мешканці, що врізались в нафтопровід і качали нафту. Нині відбувають покарання. Поліція вже тут бувала. Щоправда без вибухотехніків, як цього разу.

Лєна Демчук Жах,на що перетворився цей будинок,а колись тут жила дуже хороша сім'я,вони мали єдиного сина,він був інвалід і помер.Жили чоловік і дружина,а в господарстві була ідеальна чистота,цвіли квіти,а зараз справжній жах.
Лєна Демчук Ферар Ольга ця сімя—мого тата двоюрідні(живих немає нікого),та при житті ,коли помер їх син,присили щоб я жила в них,але в мене тоді вже була своя сім'я,вони переписали на племінника(він теж трагічно загинув),але при житті він її продав,власників і їх долі незнаю.

Ферар Ольга Лєна Демчук хата непогана. Шкода що пропадає. Забор цікавий з пляшок.

Лєна Демчук Ферар Ольга так,хата дуже добротна,бо господар сам був будівельник,доречі там на подвір'ї дві хати,стара й нова.Вони в неї душу вклали,мабуть з того світу плачуть,що так все перейшло,чогось дуже важка доля що в господарів,що в цього господарства хоча в такому красивому місці.

Ферар Ольга Лєна Демчук так кілька років тому там качали нафту врізавшись в нафтопровід. Тепер таке. Втім, думаю власнику все рівно. Але я була сьогодні всередині. Там дерев‘яні балки прогнили. Стеля здається може впасти. Відверто було страшніше чим ймовірність вибуху гранати. Я думала що може стеля на голову впасти. Небезпечна робота в поліції. Відверто зауважила це.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень