Град розміром із куряче яйце випав на Рівненщині? (ФОТОФАКТ)

Уночі

Мешканець Рівненщини Віталій Руднік опублікував у своєму Інстаграм фото граду, який випав сьогодні вночі у селі Антонівка Володимирецького району.

Рівненський синопник з обласного гідрометцентру Тетяна Пророк каже, що їхні гідропункти таких опадів не зафіксували. У той же час, жінка також переглянула це фото:

Такого граду не може бути у наших широтах, щоб розміром з куряче яйце. Вони могли й наліпити градин. Подивіться, вони нерівномірні, криві, видно, що зібрані докупи спеціально. Ось там поруч вже лежать менші градини - такі цілком можуть бути. Тим паче, що інші користувачі в соцемережах також опублікували фото граду - він вже помірний: 1,5 см в діаметрі. Швидше за все це фейк.

Ось інше фото, яке опублікувало видання "Західний аргумент" із посиланням на соцмережі.

Фото граду розміром з яйце перепостили й у спільноті "Рівне 1283".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Антонівка. Володимирецький район. Отака ніч була

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень