«Говорити про скоре закінчення поточної хвилі COVID-19 ще передчасно»: Сафонов про ситуацію з пандемією на Рівненщині

Хворих меншає

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Спад кількості інфікованих коронавірусом зафіксували на Рівненщині.

Ситуація поступово покращується, однак говорити про закінчення поточної хвилі епідемії ще рано, заявив головний санітарний лікар області Роман Сафонов:

Зниження захворюваності та госпіталізації пацієнтів та хворих на коронавірус на Рівненщині спостерігається вже другий тиждень поспіль, але говорити про скоре закінчення поточної хвилі ще передчасно. Бо ризик відновлення зростання захворюваності залишається високим. 

Медик зауважив, що у лікарнях Рівненщини зменшилася кількість зайнятих хворими коронавірусом ліжок з киснем, показник смертності йде на спад. І попри те, що нинішня хвиля пандемії коронавірусу спричинила на Рівненщині найбільшу кількість смертей, рівень летальності в області лишається нижчим, ніж по Україні загалом.

Роман Сафонов також зауважив, що у зв’язку із відновленням очної форми навчання кількість захворілих на коронавірус дітей в області збільшилася. За останні 7 днів коронавірус виявили у понад 300 школярів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень