Долю «Хіміка» у Рівному вирішать наступного тижня. Буде важко вийти на власників «Азоту»?

Сам палац культури та землю навколо місто готове забрати у власність

Мешканці мікрорайону «Ювілейний» у Рівному напередодні повідомили, що закривається палац культури «Хімік».

Це заклад приватний і належить «Рівне Азоту». Тож процес перемовин з власниками буде тривалий, повідомив в ефірі Радіо Трек міський голова Володимир Хомко:

- У мене була особиста домовленість з Фірташем про те, що він відремонтує «Хімік». Внесу поправку – «Хімік» належить «Азоту». І земля навколо палацу культури теж. В силу політичних та інших обставин ця домовленість так і залишилась домовленістю.

 

Свого часу ремонт оцінювали у 40 млн гривень, очевидно, що зараз це інша сума. А говорили про ремонт у контексті того, що на «Азоті» мали добудувати другу чергу. Тобто завод заробляв би й таким чином вклав би гроші у палац культури.

 

Я бачу єдиний варіант – прийняти «Хімік» у комунальну власність міста, але з землею навколо.
Дав доручення Васильчуку. Він має підготувати відповідне звернення і проголосувати його на сесії. Бо це питання не вирішує Заблуда, це треба звертатись до власників «Азоту».

 

Ми готові навіть компенсувати якусь суму за палац. Його реально відремонтувати, бо ми відремонтували Будинок культури у парку чи «Текстильник».

 

Наступного тижня відбудеться сесія, винесемо це питання на розгляд депутатів. Зрозуміло, що це тривала процедура, треба добра воля власників «Азоту».

 

Думаю, що вони погодяться.

Нагадаємо, на базі «Хіміка» впродовж багатьох років працювали студії сучасних і народних танців, художні студії та групи раннього розвитку. Також тут займались футболом.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень